Merrychef

Piece Merrychef conneX i eikon w gastronomii

Firma Merrychef to pionier w dziedzinie energii mikrofalowej wykorzystywanej w urządzeniach gastronomicznych. Założona w 1950 roku, Merrychef jako pierwsza na świecie zaprezentowała kuchenkę mikrofalowo-konwekcyjną z technologią przyspieszonego gotowania (Accelerated Cooking Technology).

Celem firmy jest dostarczenie kompleksowych rozwiązań z zakresu gotowania żywności Merrychef wspiera się badaniami nad aktualnym stanem rozwoju, oraz wprowadzaniem udogodnień eksploatacyjnych.

Technologia pieców Merrychef eikon i conneX

Wyjątkowa technologia Rapid Cooking w piecach Merrychef (eikon e1s, e2s, conneX 12 i 18) to bezkonkurencyjne rozwiązanie dla lokali, które nie chcą inwestować w drogie systemy wentylacji, tworząc jednocześnie nowoczesną i ciekawą gastronomię. Technologia Rapid Cooking oparta jest na trzech systemach gotowania: uderzenia ciepłego powietrza, siły fal magnetronu i konwekcji. Wszystkie parametry możemy konfigurować i ustawiać według potrzeb dostosowując je do produktów z menu. Uniwersalność pieców Merrychef sprawia, że nie ma potrzeby inwestowania w dodatkowe urządzenia, takie jak: rollery do parówek, opiekacze i salamandry. Wszystkie dania zregenerujemy w jednym urządzeniu w łatwy i szybki sposób. Merrychef to firma, która nieustannie wybiega w przyszłość i szuka nowoczesnych rozwiązań. Zaawansowana technologia pieców pozwoliła wprowadzić przełomowe funkcje, dzięki którym użytkownicy mogą nieustannie rozwijać własny biznes.

 
Merrychef conneX 12e
Merrychef conneX 12
Merrychef conneX 16
Merrychef eikon e1s
Merrychef eikon e2s
Merrychef Eikon e3
Merrychef Eikon e4
Merrychef Oven Cleaner
Merrychef Oven Protector
Zamknij Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności i polityką dotyczącą cookie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.