Producent urządzeń do produkcji lodu.
LÓD NA KAŻDĄ OKAZJĘ - HOSHIZAKI KOSTKARKI DO LODU
Szeroka gama kostkarek do lodu Hoshizaki oraz innowacyjne, szyte na miarę rozwiązania — spełniają wszelkie potrzeby odbiorców szukających wysokiej jakości rozwiązań z zakresu produkcji lodu. Hoshizaki dostarcza rozwiązania specyficzne dla branży, odpowiadające potrzebom restauracji, barów, producentów świeżych produktów, przetwórstwa spożywczego, edukacji, opieki zdrowotnej i szpitali, umożliwiając operatorom świadczenie jak najlepszych usług dla ich klientów. Przy projektowaniu i opracowywaniu kostkarek do lodu, wytwarzających kostki lodu w postaci półksiężyców, płatków i bryłek oraz dozowników lodu Hoshizaki opiera się na szerokiej wiedzy technicznej i doświadczeniu klientów. Lód Hoshizaki można znaleźć w barze, w kuchni, bufecie, laboratorium, piekarni, rzeźni, a także na morzu. Wydajne maszyny high-tech są znane z wyjątkowej wydajności i trwałości podczas pracy w najtrudniejszych warunkach. Podstawowa konstrukcja i kluczowe komponenty są przeznaczone na rynek światowy, co oznacza, że maszyny Hoshizaki łatwo i szybko osiągają znakomitą wydajność w temperaturach otoczenia od 5°C do 40°C, nawet w wilgotnym środowisku.
RODZAJE PRODUKOWANYCH KOSTEK LODU
Standardowe