Wystartuj w konkursie, w którym zwycięski smak lodów pozwoli na udział w Europejskim Finale we Włoszech w 2020 r. oraz walkę o tytuł „WORLD’S BEST GELATO!” w 2021 r. wraz z innym finalistami Gelato Festival Challenge wybranymi w pozostałych krajach.
Jeśli Twoje zgłoszenie będzie pośród 24 uczestników, poprosimy Cię o wykonanie w czasie 30 min jednej porcji lodów w pracowni PRIMULATOR. Każdy z wybranych smaków będzie oceniany przez jury techniczne.
Do 1 kwietnia 2019 r. wypełniony formularz prześlij na adres gelato@primulator.pl lub piotr.lamenta@primulator.pl.
W celu uzyskania dodatkowych informacji i wyjaśnień prosimy o kontakt: Piotr Lamenta 502-197-689.
- Jak najszybciej i nie później niż do 1 kwietnia 2019, należy wypełnić i przesłać formularz zgłoszeniowy do firmy PRIMULATOR.
- Do 2 kwietnia otrzymacie potwierdzenie, że jesteście w gronie 24 Uczestników.
- Konkurs odbędzie się 11 kwietnia 2019 r. w biurze PRIMULATOR w Łodzi, ul. Lodowa 128, od godziny 9:00.
- Wszyscy Uczestnicy otrzymają powiadomienie o godzinie swojego startu w konkursie.
- Uczestnik musi przybyć na konkurs minimum godzinę przed planowanym startem.
- 11 kwietnia 2019 r. ok. godziny 18.00 odbędzie się ceremonia ogłoszenia zwycięzcy oraz wręczenie nagród.
Zobacz jak wyglądały eliminacje w roku 2018!