Strefa czekolady

Strona główna

Odkryj smak prawdziwej, rzemieślniczej czekolady. Linie do produkcji czekolady Selmi oferują maszyny do temperowania, oblewania, produkcji pralinek i trufli, młyny kulowe, tunele chłodnicze, drażeciarki, podgrzewacze, urządzenia "Bean to Bar", wytłaczarki, fontanny i pakowarki. Dzięki nim stworzysz wyjątkowe wyroby czekoladowe najwyższej jakości.

Temperówki do czekolady
Oblewanie czekoladą
Produkcja Trufli
Młyny kulowe do produkcji kremów
Formowanie i wypełnianie czekoladą
One shot
Fontanny do czekolady
Drażeciarki
Tunele chłodnicze
Wytłaczarki do wyrobów czekoladowych i trufli
Zbiorniki do topienia czekolady
Produkcja klastrów czekoladowych
Kabina do malowania i natryskiwania żywności
Pakowarka
Młyn do orzechów i ziaren kakaowca
Linia do przetwarzania orzechów
Bean to Bar
Podgrzewacze do czekolady
Witryny do pralin czekoladowych
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.