27
27

Lody w dostawie i na wynos

Koncept dla lodziarni - lody w dostawie i na wynos


Jeszcze kilka tygodniu temu nikt nie spodziewał się nadciągającego kryzysu, a tym bardziej, że w tak potężnym stopniu uderzy on w branżę gastronomiczną. Wszyscy producenci lodów z wytęsknieniem czekali na rozpoczęcie sezonu, którego początek w chwili obecnej stanął pod znakiem zapytania. Jakby tego było mało, nikt nie jest w stanie przewidzieć, kiedy wrócimy do „normalności” czy sprzedaż lodów utrzyma się na tym samym poziomie jaki udało się osiągnąć przed wybuchem epidemii?

Zapoznajcie się z nowymi rozwiązaniami dedykowanymi dla lodziarni w naszym poradniku na blogu.


Dalsza część artykułu na naszym blogu - kliknij tutaj


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.