Selmi Vaglio

 
PRODUCENT: Selmi
Vibrovaglio

Vibrovaglio

Automatyczne sito przeznaczone do odfiltrowywania zanieczyszczeń wprowadzanych podczas przetwarzania ziaren kakaowca.


Dla linii do produkcji czekolady Bean to Bar.

Automatyczne sito przeznaczone do odfiltrowywania zanieczyszczeń wprowadzanych podczas przetwarzania ziaren kakaowca.


Dla linii do produkcji czekolady Bean to Bar.

pliki do pobrania
Selmi Vaglio
Karta produktu j. angielski
Selmi 2024
Katalog produktów j. angielski

pliki do pobrania

Selmi Vaglio
Karta produktu j. angielski
Selmi 2024
Katalog produktów j. angielski

specyfikacja

MODEL
Szerokość
Głębokość
Wysokość
Wydajność
Moc
Zasilanie
Vibrovaglio
580 mm
465 mm
1000 mm
50 - 60 kg
0,18 kW
400 V

Informacje

Selmi Vaglio Automatyczne sito przeznaczone do odfiltrowywania zanieczyszczeń wprowadzanych podczas przetwarzania ziaren kakaowca.

Sito Vaglio, ma funkcję przesiewania za pomocą systemu wibracyjnego czekolady po końcowej rafinacji. Proces ten eliminuje nadmiar włókien i ciał obcych, aby zapewnić bezpieczeństwo produktu i uzyskać mieszankę wyjściową o wielkości około 16 mikronów (granulometria niewyczuwalna dla podniebienia). Stabilność maszyny została zoptymalizowana, a jej wydajność poprawiona dzięki zwiększeniu powierzchni przesiewania i intensywności wibracji. Łatwy do demontażu i mycia kosz zasypowy.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.