Macchia umożliwia wprowadzanie innowacji w obsłudze klienta. Pozwala przygotować cała gamę produktów bazujących na płynnej czekoladzie, jak marocchino coffee, czekoladowy shot glass, dekorowanie lodów, gorąca czekoladę itp. Jest wyposażona w pedał kontrolujący przepływ i wolumetryczny dyspenser do regulowania objętości oferowanego klientom produktu. Wersja Macchia temperante jest wyposażona w agregat chłodniczy, który jest w stanie temperować czekoladę z godzinową produkcją 35 kg.
- Cechy
- Zwarta konstrukcja
- Idealna do zamontowania w blacie frontowym cukierni, lodziarni, kawiarni, czekoladziarni
- Używana do dekoracji lodów w rożkach, pucharach, deserów, marocchino coffee, jako dystrybutor gorącej czekolady, itp.
- Wyposażona w wolumetryczny dyspenser i pedał do kontroli przepływu
- Wymaga podłączenia do bieżącej wody (wersja temperante)