Anfim Luna

 
PRODUCENT: Anfim
Anfim Luna

Anfim Luna

Profesjonalny młynek do kawy espresso dla kawiarni.

pliki do pobrania

Anfim Luna
Karta produktu j. angielski

specyfikacja

MODEL
Szerokość
Głębokość
Wysokość
Dozowanie
Poj. zb. na kawę ziarnistą
Poj. zb. na kawę zmieloną
Prędkość żaren
Wydajność
Żarna
Zmielenie jednej porcji espresso
Masa
Moc
Zasilanie
Anfim Luna
195 mm
371 mm
580 mm
Na żądanie
2 kg
brak
1500 obr./ min.
2,8 g/s
65 mm | hartowana stal
2,5 s
11,2 kg
460 W
230 V

Informacje

Profesjonalny młynek do kawy do kawiarni Anfim Luna

Zmodernizowany design i inteligentne funkcje zorientowane na użytkownika. Anfim Luna to mielenie na nowo zdefiniowane.

Profesjonalny młynek do kawy Anfim Luna zapewnia imponującą szybkość i jakość dzięki nowo opracowanym 65 mm płaskim stalowym żarnom, a także intuicyjne mielenie dla baristów. Innowacyjny 3,5-calowy ekran dotykowy płynnie prowadzi użytkownika przez 4 programowalne receptury, które można ustawić dla różnych grup użytkowników. Jest to również miejsce, w którym bariści mogą śledzić i badać szeroki zakres statystyk dotyczących użytkowania i pracy młynka. Młynek dostępny jest w kolorze czarnym oraz białym z czarnym frontem.

Cechy:
Sprawdzona koncepcja mielenia 65 mm z najwyższej jakości żarnami wykonanymi w Niemczech | Innowacyjny 3,5-calowy wyświetlacz dotykowy z otwartym interfejsem dla zawartości innych firm | 4 programowalne receptury i "tryb podstawowy" do blokowania ustawień dozowania poprzez hasło właściciela | Szybkość mielenia z podwójnym shotem w 5 sekund | Regulowana i łatwo zdejmowana końcówka do czystego i centralnego dozowania | Bezstopniowa regulacja wielkości mielenia | Łatwy dostęp serwisowy do wszystkich często konserwowanych części bez konieczności pełnego demontażu | Nowoczesny design stworzony we Włoszech z trwałą metalową konstrukcją

CERTYFIKATY:

Zgodność
IEC/EN 60335-1
IEC/EN 60335-2-64

Certyfikat
UL 763
CSA C22.2 nr 195
NSF/ANSI 8



Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.