Dodaj świeże lody do swojego menu dzięki nowemu, kompaktowemu frezerowi Carpigiani Freeze & Go! Wystarczy go podłączyć do prądu i jest gotowy do produkcji. Rozwiązanie to jest dedykowane dla lokali gastronomicznych z ograniczoną przestrzenią chcących serwować świeże, prawdziwe gelato. Frezer do lodów jest mały, cichy i szybki. W ciągu kilku minut Twoje gelato jest gotowe do podania.
Jak to działa?
Wystarczą 3 proste kroki, by w ciągu kilku minut podać swoim gościom świeże, prawdziwe włoskie gelato.
- Wlej mieszankę do cylindra.
- Następnie włóż cylinder do frezera i wciśnij przycisk start.
- Po kilku minutach maszyna poinformuje Cię o skończeniu procesu produkcji lodów. Do tego instalacja cylindra jest prosta i bezpieczna.
Tylko jedno naczynie (cylinder) do mrożenia (produkcji), przechowywania i podawania włoskiego gelato. Praktyczny i łatwy w przechowywaniu.
CECHY
W mgnieniu oka Wystarczy kilka minut, by przygotować i podać klientom prawdziwe, świeże włoskie gelato. |
|
Dodatkowe cylindry (opcja) Możesz dokupić dodatkowe pojemniki i zwiększyć produkcję oraz ilość smaków. |
|
Wygoda Frezer poinformuje Cię, kiedy lody są już gotowe, jednocześnie utrzymując odpowiednią konsystencję do momentu ich wydania. |
|
Wymiary Kompaktowe wymiary (frezer jest niewiele większy od kartki papieru A3). |
|
Ubijak Ubijak posiada zabezpieczenie, które go natychmiastowo zatrzymuje, jeżeli pokrywa ochronna zostanie otwarta. |
|
Pielęgnacja Ubijak i cylinder można łatwo i szybko zdemontować w celu umycia. |