Irinox Prime

 
PRODUCENT: IRINOX
Prime

Prime

Schładzanie i głębokie chłodzenie to najlepsze naturalne systemy służące przedłużeniu okresu przechowywania żywności i lodów za pomocą szokówek.

Pojemność: 4 tace GN 1/1 o wysokości 40 mm.

Schładzanie i głębokie chłodzenie to najlepsze naturalne systemy służące przedłużeniu okresu przechowywania żywności i lodów za pomocą szokówek.

Pojemność: 4 tace GN 1/1 o wysokości 40 mm.

pliki do pobrania

Irinox Prime
Broszura j. angielski

specyfikacja

MODEL
Szerokość
Głębokość
Wysokość
+90°C>+3°C
+90°C>-18°C
Czynnik chlodniczy
Moc
Zasilanie
Prime
670 mm
700 mm
832 mm
17 kg
10 kg
R452
1,1 kW
230 V

Informacje

Zamrażarka szokowa IRINOX Prime

Seria kompaktowych schładzarek szokowych (szokówek) IRINOX PRIME gwarantuje szybkie schładzanie i zamrażanie, które zapobiega powstawaniu mikrokryształów w strukturze lodów. Gotowe 4 programy pracy (mrożenie delikatne i szokowe, chłodzenie delikatne i szokowe) usprawniają obsługę urządzenia. Dostępny model posiada 5 poziomów półek na tace 600x400 mm lub GN 1/1 (wysokość 40mm).

Cechy:

  • Łatwe, szybkie i intuicyjne programowanie
  • 4 cykle schładzania i zamrażania pozwalają zachować świeżość produktów na dłużej
  • Posiada cykle delikatne i mocne, aby zapewnić odpowiednią obróbkę różnych produktów spożywczych, zachowując doskonałą jakość: kolor, konsystencję i miękkość

4 cykle do schładzania i zamrażania


DELIKATNY +3°C

Cykl szybkiego schładzania do temperatury rdzenia +3°C.
Przeznaczony dla delikatniejszych produktów, takich jak musy, kremy, ryby, ryż, warzywa i produkty o mniejszej grubości.

MOCNY +3°C

Cykl szybkiego schładzania do temperatury rdzenia +3°C.
Idealny dla produktów tłustych, tłustych, bardzo gęstych, w dużych kawałkach lub pakowanych, takich jak sosy, sosy, pieczenie lub zapiekanki makaronowe.

DELIKATNY -18°C

Cykl szokowego zamrażania do temperatury rdzenia -18°C.
Przeprowadzany w dwóch różnych fazach - dodatniej i ujemnej - z bardzo delikatną wentylacją.
Zalecany jest dla pieczywa na zakwasie, chleba i produktów gotowanych.

MOCNY -18°C

Szokowe zamrażanie żywności o średniej wielkości kawałków do temperatury -18°C.
Idealne również do nadawania kształtu lodom, surowej żywności lub bardzo grubym, gotowanym produktom.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.