Profesjonalne urządzenia chłodnicze dla gastronomii.
Chłodziarki i zamrażarki do hotelarstwa i cateringu
Urządzenia Liebherr są pojemne i charakteryzują się optymalnym wykorzystaniem przestrzeni oraz niezrównanymi parametrami chłodzenia i mrożenia.
W chłodziarkach i zamrażarkach można w przejrzysty i łatwo dostępny sposób przechowywać świeżą żywność i gotowe dania. Fronty, komory i pojemniki zostały zaprojektowane z myślą o ich łatwym czyszczeniu.
Jest to szczególnie ważne w barach, kawiarniach i restauracjach.
Chłodziarki i zamrażarki do handlu
Sprzedawcy, którzy dbają o atrakcyjną prezentację swoich produktów, odnotowują więcej zakupów impulsywnych, a tym samym zwiększają swoje szanse na odniesienie sukcesu.
Ta zależność odnajduje swoje odzwierciedlenie we wszystkich punktach sprzedaży – od kiosków po sklepy i supermarkety.
Stworzone specjalnie z myślą o handlu urządzenia Liebherr są wyposażone w wiele przydatnych funkcji, które umożliwiają prezentację produktów w widoczny i dobrze zorganizowany sposób.
Wszechstronne, szybkie i energooszczędne chłodzenie napojów
Chłodziarki do napojów Liebherr zapewniają idealne warunki chłodzenia nawet w wyjątkowo trudnych warunkach.
Wkrótce po włożeniu do urządzenia napoje są schłodzone i gotowe do sprzedaży.
Za sprawą nowoczesnego układu chłodzenia, wysokowydajnego i przyjaznego środowisku czynnika chłodniczego oraz precyzyjnych systemów sterowania chłodziarki wyróżniają się niespotykaną wydajnością energetyczną.