Icematic Caramel

 
PRODUCENT: ICEMATIC
Wybierz wariant
Caramel CR 5 Caramel CR 10 Caramel CR 15
Wybierz wariant

Caramel CR 5

Wielofunkcyjna szokówka.


Pojemność 5 tac GN 1/1 lub 5 tac 600x400 

pliki do pobrania
Caramel CR5
Karta produktu j. angielski
Caramel CR10
Karta produktu j. angielski
Caramel CR15
Karta produktu j. angielski

pliki do pobrania

Caramel CR5
Karta produktu j. angielski
Caramel CR10
Karta produktu j. angielski
Caramel CR15
Karta produktu j. angielski

specyfikacja

MODEL
Szerokość
Głębokość
Wysokość
+85°C>+3°C
+85°C>-18°C
Pojemność tace
Chłodzenie
Zasilanie
Caramel CR 5 Caramel CR 10 Caramel CR 15
790 mm 790 mm 790 mm
889 mm 1000 mm 1000 mm
850 mm 1800 mm 1950 mm
21 kg 40 kg 45 kg
15 kg 30 kg 35 kg
5 x GN 1/1 | 5 x 600x400 10 x GN 1/1 | 10 x 600x400 15 x GN 1/1 | 15 x 600x400
Powietrze Powietrze Powietrze
230 V 400 V 400 V

Informacje

ICEMATIC CARAMEL – Inteligentna szokówka do lodów

ICEMATIC CARAMEL to nowoczesna, inteligentna szokówka zaprojektowana z myślą o łatwości użytkowania, ekologii i wydajności. Chłodzenie szokowe i głębokie mrożenie w gastronomii, cukiernictwie oraz lodziarstwie jeszcze nigdy nie było tak proste! Wnętrze urządzenia można dostosować do specyfiki pracy i rodzaju zastosowania.

Funkcje i tryby pracy

Dwa tryby chłodzenia szokowego:
Soft – delikatne chłodzenie dla produktów wrażliwych
Hard – intensywne chłodzenie dla szybkiej stabilizacji temperatury

Dwa tryby szokowego mrożenia:
Soft – łagodne mrożenie zapobiegające uszkodzeniom struktury
Hard – szybkie mrożenie dla maksymalnej efektywności

Dzięki zastosowanym technologiom ICEMATIC CARAMEL zapewnia pełne bezpieczeństwo żywności, minimalizując ryzyko namnażania się bakterii i zachowując najwyższą jakość produktów.

Panel sterowania – intuicyjność i wygoda

  • Nowoczesny, pojemnościowy panel dotykowy
  • Proste i intuicyjne menu, ułatwiające obsługę

Cechy techniczne

  • Nowa podgrzewana sonda rdzeniowa – precyzyjne monitorowanie temperatury produktu
  • Głęboko tłoczona podłoga wewnętrzna – ułatwione czyszczenie i higiena
  • Możliwość dostosowania wnętrza do różnych zastosowań

ICEMATIC CARAMEL to niezawodne i nowoczesne rozwiązanie dla profesjonalnych kuchni, cukierni i lodziarni, gdzie liczy się precyzja, jakość i szybkość działania.

Opcje dodatkowe


Mobilność i elastyczność

  • Zestaw kółek (Castors Kit) – łatwe przemieszczanie urządzenia

Efektywne chłodzenie

  • Wersja z wodnym układem chłodzenia (Water-cooled condensing unit) – optymalna wydajność w różnych warunkach

Łączność i monitoring

  • Cloud i Wi-Fi – zdalne sterowanie i monitorowanie urządzenia w czasie rzeczywistym

Dostosowanie wnętrza do zastosowania

Struktura wewnętrzna dla lodziarni [I]:

  • Regulowany rozstaw prowadnic co 17,5 mm
  • 5 par prowadnic w kształcie "C"
  • W zestawie 1 kratka

Struktura wewnętrzna dla cukiernictwa [P]:

  • Regulowany rozstaw prowadnic co 17,5 mm
  • 5 par prowadnic w kształcie "L"
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.